Kledingadvies

En verder?

Kledingadvies

 

 

Enkele tips om een keuze te maken:

  • Voel je goed. Je wilt je mooi voelen maar dat kan ook alleen wanneer je je goed voelt. Kies dus voor kledij dat er niet alleen maar mooi uitziet maar wel slecht zit. Je zal je niet comfortabel voelen en dit zal zichtbaar zijn op de foto’s.
  • Ook voor kinderen is het belangrijk dat ze nog steeds goed kunnen bewegen, zo verliezen ze hun spontaniteit niet. Wanneer de reportage op verplaatsing gebeurt kunnen ze ook wel eens vuil worden dus houd daar ook zeker rekening mee.

 

 

  • Bij een zwangerschapsreportage kan je ook alvast het thema van het geboortekaartje doortrekken. Of je kan er ook voor kiezen om alvast een knuffeltje of al wat kledij mee te nemen.
  • Wanneer je de kleding voor je baby aan het zoeken bent kies dan zeker niet voor iets dat te groot is. Dit neemt alle aandacht van je kindje weg. Foto’s in hun blootje of enkel met luier aan werken ook altijd. Zeker bij kleine kindjes zijn accessoires heel leuk: een haarband, een mutsje, en sjaal, … Het is de perfecte moment om hun favoriete knuffel of dekentje vast te leggen. Dat is een leuke herinnering voor later.

Had je een leuk thema op het geboortekaartje? Dit kan je ook doortrekken naar een fotoreportage voor hun eerste verjaardag.

 

  • Je ziet dat je best wel nadenkt over wat je aantrekt. Zo kan je best niet voor iets kiezen met veel teksten of logo’s op. Het is goed om niet te veel te overdrijven, dit trekt alle aandacht naar de kleding. Soms is het wat je wilt maar meestal net niet.
  • Extra kleding kan je ook altijd meebrengen maar overdrijf hier niet mee. Beter een paar setjes waar je volledig achter staat en goed hebt over nagedacht dan maar wat kleding dat je bij elkaar gegooid hebt.

Weet je het echt niet? Een jeans is altijd een veilige optie!

Gegevens

 

+32 486 24 32 58

anouchkaphotography@gmail.com

 

Gelegen in Herentals