Meer vragen

Meer vragen

Fotoreportage

Om een fotoreportage te boeken kan je contact met me zoeken via de contact pagina. Je kan me ook bellen maar met mailen ben je steeds zeker dat je me te pakken krijgt. Een antwoord kan je zeer snel verwachten.

Een reportage van een uurtje start al vanaf € 60 (excl. btw), een offerte krijg je toegestuurd per mail.

Kinderen of dieren fotograferen loopt bijna altijd uit, hou hier dan ook rekening mee.

Zelf heb ik spullen liggen die zeer leuk zijn om te gebruiken bij kinderreportages. Ook andere versieringen zoals vlaggetjes, koffers, … Kunnen gebruikt worden. Wanneer we rond een thema werken kunnen we dit op voorhand bespreken zo kunnen we ideeën nog wat verder uitwerken.

Dieren zijn welkom in de studio. Er is maar één voorwaarde, ze moeten door de deur! Dus paarden en groter best op locatie. Je kan een aparte reportage boeken voor je huisdieren maar je kan ze ook betrekken bij andere reportages. De combinatie van kinderen met dieren is steeds heel leuk om te zien. Ze zijn beide spontaan en dat leid vaak tot unieke beelden.

 

 

Kaartjes

Wanneer u een fotorerportage bij mij boekt met als bedoeling om kaartjes te ontwerpen komt dit op

€ 100 (excl. btw). Na de reportage kan u dan kiezen uit enkele ontwerpen en pas ik deze helemaal aan aan uw persoonljke smaak. Achteraf komen hier enkel nog de kosten van de drukker bij, die worden op voorhand aan u meegedeeld afhankeklijk van het soort kaartje dat u in gedachten hebt. Dit kan voor allerlei soorten kaartjes: uitnodigingen, geboortekaartjes, communie en lentefeest, kerstkaartjes, ....

 

Producten

 

Ik werk enkel op afspraak. Je kan me steeds contacteren via mail waarna een antwoord als snel volgt. Ook kan je me contacteren via telefoon, wordt er niet opgenomen laat dan een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk terug contact op.

U kan ook een afpsraak maken voor een vrijblijvend gesprek waar we alle opties nog rustig kunnen bespreken. Kunt u zich niet vrijmaken voor nog eens een extra gesprek? Dan kan alles ook via mail besproken worden.

 

Hebt u nog meer vragen? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren!

Hebt u een afspraak gemaakt die niet kan doorgaan? Dit is geen probleem maar neem dan tijdig contact met me op. Dit dus ten laatste de dag voor de geplande afspraak. Dit kan zowel via mail als met telefonisch contact.

Er is geen bancontact ter plaatse beschikbaar. Betalen kan u cash nadat de foto's gemaakt zijn. Voor nabestellingen kan u ook steeds per overschrijving betalen.

 

 

Newborn fotografie

Tussen de 5 en de 10 dagen na de geboorte kan je het beste langs komen voor newborn foto's. Je babytje slaapt dan ook nog veel waardoor dit leuke en rustgevende beelden opbrengt. Met een iets hogere temperatuur zal je kleintje rustig blijven en zich geborgen voelen. Foto's samen met mama en papa of met zusjes en broertjes erbij zijn ook steeds zeer leuk.

Ook een leuke cadeautip voor de grootouders of peter en meter! Een uitvergrootte foto, aan canvas, een fotoalbum, ... Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar!

 

 

Ook mogelijk: cadeabonnen!

Een leuk en origineel cadeau voor moederdag, vaderdag, een geboorte, verjaardag, ... Zo kan je kiezen voor een waardebon waarbij je zelf het bedrag kiest. zo geef je iemand een leuke blijvende herinnering die ze nog lang kunnen koesteren.

Achteraf kan ook nog altijd worden bijbetaald zodat de fotosessie naar hun eigen wensen kan aangepast worden. Een cadeaubon is geldig voor één jaar.

 

 

 

Gegevens

 

+32 486 24 32 58

anouchkaphotography@gmail.com

 

Gelegen in Herentals